Mario Valcke - nieuwe uitbater

Mario Valcke, die tot vorig jaar op de Grote Markt in Ronse café The RoadHouse uitbaatte, heeft whiskypub Glengarry op het Sint-Baafsplein in Gent overgenomen. Hij volgt daarmee Bob Minnekeer op. De wandelende whisky-encyclopedie met kenmerkende snor gaat met pensioen.

 

65 is Bob Minnekeer intussen, en hij heeft meer dan 11.500 verschillende single malt whisky's geproefd. Dat doen weinigen hem na. Bob is de verpersoonlijking van alles wat met whisky te maken heeft in Gent en ver daarbuiten. Hij geniet zelfs internationale erkenning. Niet voor niks telt zijn Glengarry Whisky Club 1.400 leden.

 

"De kelder onder het Sint Baafsplein heb ik overgelaten aan Mario Valcke, en ik heb er het volste vertrouwen in dat hij dat heel goed gaat doen. Ik ken Mario al acht jaar, hij had horecazaken in Oudenaarde en Ronse.

 

Onder mijn impuls heeft hij daar een whiskyclub opgericht, en dat was een succes. Mario neemt de zaak over met het volledige interieur. Ik kan er toch niks mee doen, ik kan het moeilijk in mijn keuken hangen. Hij verandert wel iets aan de toog en aan het podium, maar zet de zaak verder in dezelfde stijl, sowieso. Bovendien ga ik er nog om de twee weken een whiskytasting geven.

 

En Mario kan altijd bij mij terecht voor advies", legt Minnekeer uit.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Alles in één blik

Please reload

  • White Facebook Icon

St.-Baafsplein 32

B 9000 Gent

Di - Za vanaf 11:00

+32 9 278 73 71

+32 495 13 14 30

mario@theglengarry.be

Rekeningnummer BE 66 8900 1506 5343

© 2018 - 2019 by The Glengarry

Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden - Pivacy Policy