Whisky van de maand december 2018: Big Peat Christmas edition 2018

 

 

Big Peat Christmas edition 2018

Limited at natural cask strength

53,9%

 

€68

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Big Peat Christmas Edition 2018 is de jaarlijkse exclusieve uitgave van Douglas Laing. Deze jaargang heeft het product een alcoholpercentage van 53.9%. De smaak van deze whisky wordt door de producent omschreven als een whisky die ashy, beachy, oceanic en smokey is, een echte Islay dus. De whisky is een blend van Ardbeg, Bowmore, Caol Ila en Port Ellen.

 

Deze kerst whisky van Big Peat is gevuld met een feestelijke gevoel om heerlijke rustig van te genieten. De Douglais Laing familie stelt voor dat je deze whisky vol van karakter drinkt op een rustige en kille dag in het midden van de winter. Deze karaktervolle whisky gemaakt met de hoogste kwaliteit aan ingrediënten wordt het best gedronken samen met familie of vrienden.

 

Het familie bedrijf, gebaseerd in Glashow, viert zijn 70 ste verjaardag en brengt sinds 2009 Big Peat op de markt. Sinds die tijd is de Ileach visser een icoon geworden, en kent de Pig Peat een enorme groep wereldwijd, inclusief een groot aantal markt-exclusieve bottelingen, wereldwijde beperkte releases en een cult aanhang op de sociale media.

 

De jaarlijkse feestelijke botteling van dit jaar toont Big Peat gekleed in een kerstmankleed en bezorgt goodwill en geschenken in een schoorsteen op “zijn” eiland, de thuisbasis van Islay. De premium geschenkbuis toont gelakte sneeuwvlokken tegen een rijke, matte nachthemel, met decoratief rood foliedetail. Zoals gebruikelijk is voor de kersteditie, wordt “hij” gebotteld bij een in de winter verwarmende vatsterkte van 53,9%, zonder kleurstoffen out chill-filtratie.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Alles in één blik

Please reload

  • White Facebook Icon

St.-Baafsplein 32

B 9000 Gent

Di - Za vanaf 11:00

+32 9 278 73 71

+32 495 13 14 30

mario@theglengarry.be

Rekeningnummer BE 66 8900 1506 5343

© 2018 - 2019 by The Glengarry

Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden - Pivacy Policy